Cosmelan – Is het doeltreffend voor de behandeling van melasma?

  Bent u een nieuw product tegengekomen dat heel efficiënt is bij de behandeling van alle soorten gezichtskleuring, inclusief de hardnekkige melasma? Het wordt Cosmelan genoemd. Volgens de leveranciers van dit item, is het goed uitgebreid onderzocht in de afgelopen tien jaar en is zeer effectief in het omgaan met alle soorten pigmentatie op een deel van je lichaam. bent u op zoek naar  Cosmelan behandeling in Leopoldsburg.

  Is Cosmelan Effectief

  Het product lijkt efficiënt te zijn, omdat je een aanzienlijke vermindering van pigmentatie kunt waarnemen. Dit product wordt ook beschouwd als veilig voor alle soorten van de huid. De elegantie van dit product is echter dat het alleen optimaal is voor het verwijderen van pigmentvlekken als gevolg van melasma. Eigenlijk is het effectief in de behandeling van alle soort van melasma en alle pigmentvlekken te wijten aan te veel productie van melanine om welke reden dan ook. In de meerderheid van de gevallen dramatische resultaat is zichtbaar in de uiterst eerste maand van gebruik van dit item.

  Hoe Cosmelan precies werkt

  De behandeling met Cosmelan is een zeer aanpasbare methode, die kan worden aangepast aan de behoefte van het individu. De basis van de therapie is dat het de productie van tyrosinase voorkomt. Tyrosinase is het enzym dat melanine in ons lichaam produceert. In feite probeert het merendeel van de onderdelen van Cosmelan de aanmaak van dit enzym in ons lichaam te stoppen/verminderen.

  De behandeling

  Cosmelan product maakt gebruik van een tweeledige strategie om te gaan met gezicht pigmentatie. In het aanvankelijke deel van de procedure wordt u vereist geplaatst op een uniek masker richtend om zich van allerlei gezichtsacnes, tekens en ook kleuring te ontdoen. De twee hoekstenen van dit masker zijn hydrochinon en ook retinoïnezuur. Beide zijn erkend huidverkleuring minimaliseren agenten.

  Het 2e deel van de behandeling bevat een lotion die je nodig hebt om gebruik te maken van vaak. De hoofdingrediënten van deze crème zijn Kojic Acid, Phytic Acid, Ascorbic Acid en een veiligheidsmiddel, Titanium Dioxide. Dit zijn allemaal sterk de-pigmenterende vertegenwoordigers.

  De voordelen

  Gelukkig is dat tot nu toe de direct beschikbare feedback indrukwekkend lijkt. Veel huidspecialisten suggereren het daarom heeft het item een soort van klinische erkenningen.

  De negatieve variabelen

  Maar aan de negatieve kant, de allereerste die je moet goedmaken is de te hoge prijs. De volledige kostprijs zal zeker iets zijn variërend van $ 300 – $ 600. Er is nog een andere belemmering voor deze behandeling ook. Je moet een huid arts om het product aan te bevelen voordat je het kunt gebruiken. Ook moet u een bezoek aan zijn kantoor voor het eerste deel van de therapie te maken. Aangezien de behandeling cosmetisch van aard is, is verzekeringsdekking niet direct beschikbaar. Dit is een probleem aangezien de kosten van de behandeling aanzienlijk zijn. Een van de belangrijke onderdelen van Cosmelan is titanium. Ondanks de doeltreffendheid van het product, moet u voorzichtig zijn aangezien Titaniumdioxide bijdraagt tot het teweegbrengen van kanker soms.voor meer detail klik op Deepliner behandeling Hechtel