Hvad er en salgstragt?

En salgskanal vil helt sikkert køre potentielle kunder til dit produkt og hjælpe dig med at markedsføre dem på en måde, der vil øge din typiske livstidsværdi af hver forbruger. Dette er ekstremt vigtigt for at hjælpe med at øge dit investeringsafkast (ROI). Lige her er den grundlæggende blueprint, du kan gøre brug af til at udvikle din egen. Der er ligeledes folk, der udvikler dem for virksomheder, eller du kan duplikere eller hacke andre folks.

Det primære trin af kanalen er promovering. Dette kunne være på enhver social media sites platform eller en e-mail eller en ppc med en søgemaskine. Af råde det allerbedste er gratis, enten fra en social media sites besked eller en online søgemaskine resultat. Hver eneste af disse vil sende udsigten ud til din touchdown webside.

At gøre din landingsside til en presseside er det næste skridt. Genkend en potentiel kunde smertefaktor, som du kan levere en løsning på. Deal en helt gratis rekord eller e-nyhedsbrev eller endda et fysisk produkt for deres e-mail. Når du har deres e-mail du kan markedsføre til dem samt få dem tilbagevendende for endnu mere.

Når de har sendt deres oplysninger har dem sendt ud til en gang deal (OTO) side, hvor du tilbyder dem med en chance for at købe noget til en prisnedsættelse. Bundling af en række produkter er en god måde at øge værdien på. Du kan have flere engangsleverancer i træk. Disse kaldes upsells, hvis de har fået den tidligere OTO. Det er et downsell, hvis de virkelig ikke gjorde det. Et downsell er generelt et mindre dyrt alternativ.

Send dem dernæst til en takkeside, der fortæller dem, hvad de har erhvervet og at søge dine e-mails. At sende en samling af e-mails, der holder dem tilbage, er det, der vil øge dit afkast af annonceinvesteringer mest. Der er også en teknik til det. Adskil dem personer, der køber fra dem, der ikke gør det, så du kan sende dem forskellige e-mailserier. Du har ikke til hensigt at give en person noget den i øjeblikket købte. Bland et par e-mails med rent webindhold ind imellem salgsmails. Webindhold e-mails levere ideer og muligheder til problemer, der er gratis. Dette vil helt sikkert opbygge en forbindelse med dine kunder og også få dem til at blive ved med at åbne dine e-mails samt klikke på dine weblinks i dem.

Der er flere virksomheder, der leverer software program, som du kan bruge til at producere disse tragt hurtigt og også bekvemt. Med assimileringer til betalingshåndtering samt e-mail automatisering vil du ikke også kræve dit eget websted.